Fyringsolie, lynhurtigt

Det er nemt og hurtigt at bestille fyringsolie. Bestillingen foregår i få hurtige trin, med en kort introduktion. Du kan betale med dankort eller kontooverførsel. 

Bestillingen starter på forsiden.

Betingelser:

Levering:

Vi leverer fyringsolie i hele Danmark i løbet af 3 hverdage. Enkelte op til 10 dage.

Leveringer som er bestilt til levering dagen efter pålægges et gebyr på 425 kr.

Pris og betalingsmåder:

Alle priser er inkl moms.

Der kan betales med dankort eller visa/dankort. Betalingen foregår over en sikker forbindelse, der forhindrer misbrug af dit kort.
Kontooverførsel: du overfører pengene til vores konto: Registreringsnummer 7990 og kontonummer: 000 2028400. Det er vigtigt, at du skriver dit bestillingsnummer som bemærkning til modtager. Hver opmærksom på, at vi først leverer olien, når pengene er på vores konto. Swift: TONDDK21 - IBAN-nummer: DK9679900002028400.

Behandling af personlige oplysninger:

Personlige oplysninger vil ikke blive givet videre til 3. part.
Når du køber hos os registrerer vi din computers internet-adresse og hvornår du har bestilt fyringsolien. De oplysninger vil kun blive benyttet ved efterforskning af svindel med eksempelvis betalingskort eller falske bestillinger. Køber du en vare hos os, skal vi opbevare de informationer, du har indtastet, i minimum 5 år på grund af regler i regnskabsloven.

Fortrydelsesret :

Hvis olien ikke er blevet leveret endnu, kan du ringe til os på tlf: 28 10 05 78 for at afbestille

Hvis olien allerede er leveret, skal du selv betale, og selv sørge for at få olien leveret tilbage til os. Da vi ikke kan genanvende olien, vil det blive afregnet som spildolie. For at få olien afhentet for egen regning ring til os på tlf: 28 10 05 78.

Eventuelle forbehold:

Vi tager forbehold for trykfejl. Hvis listeprisen på fyringsolien ændres, vil prisen ved bestillingen altid være gældende.