Handelsbetingelser / vilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Bedsted Olie.

Priser
Alle priser er i danske kroner, incl moms og afgifter. Der tages forbehold for fejlagtige prisangivelser. I tilfælde af prisfejl kontaktes køber pr mail om den korrekte pris - køber har da mulighed for at fortryde købet. Retten til ændringer af priser uden varsel forbeholdes

Betaling

Ved betaling med dankort trækkes beløbet dagen før eller samme dag som levering finder sted. Ved betaling med kontooverførsel, leveres først, når beløbet er på vores konto.

Fortrydelsesret
Vi yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Emballagen må ikke være brudt. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Reklamationsret
Hos Bedsted Olie får du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette gælder medmindre, der står noget andet på varen i produktkataloget.
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig på op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret brug. Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter, du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl og mangler eller eventuelle udeblevne leverancer bedes De rette henvendelse til :

Bedsted Olie
CVR: 20 51 63 48
Tlf.nr. 28 10 05 78
Mail: jan@bedstedolie.dkDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Produktansvar
Bedsted Olie er ikke ansvarlig for skade forvoldt af leverancen på fast ejendom eller løsøre, som indtræder, medens leverancen er i køberens besiddelse, eller på produkter, der er fremstillet af køberen eller på produkter hvori disse indgår, eller for skade på fast ejendom eller løsøre, som disse produkter som følge af leverancen forårsager.

Vi er ikke ansvarlige for leverancers egnethed eller anvendelighed til købers formål. Brugeren af produkterne må selv afgøre, om oplysningerne er egnede og tilstrækkelige til brugerens anvendelse af produktet.

Køberen skal holde Bedsted Olie skadesløs i den udstrækning, Bedsted Olie pålægges ansvar overfor tredjemand for sådan skade og sådant tab, som Bedsted Olie efter disse bestemmelser ikke er ansvarlig for overfor køberen.

Persondata
De indtastede personoplysninger vil ikke blive overdraget til tredjepart. Oplysninger vil udelukkende blive benyttet internt af Bedsted Olie.

Nyhedsbreve
Ved godkendelse af disse betingelser gives der Bedsted Olie lov til at sende fremtidige nyhedsbreve til den oplyste mailadresse. Nyhedsbrevene kan til en hver tid afmeldes.